Trikovi

Osim asortimana najkvalitetnijih yoyo-a za početnike i napredne igrače u ponudi imamo i interesantne tekstove da vam bolje približivo svet yoyo-a i omogućimo vaš rast uz našu pomoć.

U ovom odeljku vam približavamo svet trikova i stilova igre gde možete da birate one najinteresantnije za vas i da odredite u kom pravcu ćete razvijati svoje umeće.

Svakako je potrebno da se savladaju osnovni trikovi, ovde u kategoriji Klasični trikovi, pošto će vam oni biti osnova za sve dalje trikove, kao i pomoć da lakše savladate kontrolu nad yoyo-om.

Za Klasične trikove je najbolje da koristite naše Responsive yoyo-e koje imamo u ponudi, dok ne savladate Bind, odnosno tehniku "vraćanja" ne-responsive yoyo-a u ruku.

Za izvođenje trikova uz pomoć yoyo-a je potrebna vežba. Veoma je bitna koordinacija ruku i očiji, kao i dobri refleksi. Neki trikovi se izvode munjevitom brzinom, te je ključno dobro uvežbati korake i sled položaja yoyo-a da bi se trik izveo bez greške.

Drugi trikovi, kao što su "looping" trikovi ne zahtevaju munjevitu brzinu već preciznost u bacanju i opušteni stav. Bez obzira koji trik tražite ovde smo izvukli spisak trikova za koje smatramo da su najpopularniji i među lakšima za učenje.

Ukoliko želite još neki trik da vam se objasni, rado ćemo proširiti spisak, ali prvo pokušajte da savladate sve sa ove naše stranice.