O nama

Kako smo nastali? Čime se bavimo? Šta je to yoyo?

 

Najlakši odgovori na ova pitanja jeste "ljubav". Mi smo pravi zaljubljenici u inovativne gedžete i proizvode, artikle koji pomeraju granice ljudske sposobnosti. Volimo da ponudimo nešto novo i pružimo ljudima zanimaciju, probudimo strast i stvaramo nove hobije. Ono što nas pokreće jeste kreativnost čovekovog uma, stvaranje novih predmeta za svakodnevnu upotrebu, olakšavanje svakodnevnih rutina ili upotreba mašte i uma za razvijanje kreativnog mišljenja.

 

Od trenutka kada smo se susreli sa yoyo-ima pojavio se u nama osećaj da će ovo biti prava stvar, igračka koju je Srbija već dugo vremena čekala. Sada je pravi trenutak da se počnete baviti yoyo-em jer je nauka u izradi ovih igračaka dostigla svoj vrhunac i maksimalno truda se uložilo za kreiranje najkvalitetnijih yoyo-a. 

 

Yoyo je igračka sastavljena iz dve identične polovine, koje povezuje osovina sa koje visi kanap pomoću kojeg se yoyo baca i vraća u ruku. Nastala u drevno doba kada su ljudi bili limitirani materijalima sa kojima su mogli kreirati igračke, te su igračke bile jednostavnijeg dizajna i funkcije. Interesantno je da yoyo nije izgubio na svojoj popularnosti godinama, šta više povećala mu se popularnost i sada se nalazi na nivoima svetskih takmičenja i šampionata. Zahvaljujući svim modernim poboljšanjima, današnji yoyo je igračka sa kojom su vam mogućnosti skoro neograničene.