Često postavljena pitanja

Ukoliko naručite radnim danom do 14h, očekujte kurisku službu već sledećeg dana od 08 do 16h.

Primer 1.
- Ako naručite u sredu do 14h, očekujte brzu poštu u četvrtak od 08 do 16h.
Primer 2.
- Ako naručite u četvrtak posle 14h, očekujte brzu poštu u ponedeljak od 08 do 16h (Daily Express).
Primer 3.
- Ako naručite u petak posle 14h (kao i u subotu ili u nedelju) paket očekujte u utorak od 08 do 16h.

Kako se kuriska služba nalazi između nas MOLIMO VAS da ne čekate poslednji momenat za naručivanje! U većim gradovima je moguće i lično preuzimanje u magacinu kurirske službe i paket shopovima kod kurirskih službi.

Cena dostave za Srbiju, poslat preko kurirske službe Daily Express, iznosi 300,00 dinara. 

Za poručene proizvode u iznosu koji prevazilazi 5.000,00 din, isporuka je besplatna, tačnije neće vam biti naplaćeni troškovi dostave.

Naše proizvode moguće je platiti pouzećem (kada vam kurir dostavi paket, plaćate samo u gotovini).

Nažalost nismo u mogućnosti da isporučimo paket van Srbije, zbog nepredviđenih troškova carine i transporta kao i nemogućnosti naplate otkupa paketa. Ako imate nekoga na teritoriji Srbije možemo tamo poslati paket pa se vi kasnije organizujete oko isporuke u drugu državu.

Ovakve stvari se dešavaju extremno retko, jer proveravamo artikle pre slanja, ali u slučaju da pretpostavite da dobijeni proizvod ne radi, savetujemo vam da pozovete našu tehničku podršku na 063/551-333 i sigurno ćemo sve rešiti u najkraćem mogućem roku. Naša podrška je extra brza i ljubazna. Ako vam je kojim slučajem paket oštećen u transportu pozovite nas u roku od 24h od prijema i samo nam pošaljite par fotografija na info@yoyo.rs ili na Facebook, Viber ili WhatsApp i odmah vam šaljemo drugi ili vršimo povrat novca.

Nažalost Yoyo.rs, trenutno nema maloprodajni objekat, fokurisani smo na WEB i naše proizvode šaljemo ISKLJUČIVO preko kurirskih službi.